Про день захисту дітей.

День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

01.06.2018 року в нашому дошкільному навчальному закладі розпочало святкову програму музичне дійство «Мандруємо у пошуках літа», місцем проведення якого стало подвір’я дошкільного закладу.

Діти грались, танцювали, співали, декламували вірші, виконували різні завдання. Між старшими дошкільниками проводились спортивні змагання. Глядацьку підтримку учасникам святкової розваги забезпечували найменші вихованці закладу, працівники та батьки.

Фінальним акордом свята стала колективна організація малюнку на асфальті та святкова дискотека.

Ось так цього дня весело, змістовно і відпочили, і позмагалися, і погралися наші малюки! Всі учасники отримали безліч позитивних емоцій від свята.

Любі діти! Ви – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Ми, дорослі, віримо, що ви знайдете своє покликання у житті.

/Files/images/muzichniy_kervnik/SAM_8958.JPG /Files/images/muzichniy_kervnik/SAM_8963.JPG /Files/images/muzichniy_kervnik/SAM_8993.JPG /Files/images/muzichniy_kervnik/SAM_9007.JPG /Files/images/muzichniy_kervnik/SAM_9008.JPG /Files/images/muzichniy_kervnik/SAM_9026.JPG

Також до свята була проведена виставка малюнків "Щасливе дитинство",які підготували діти, та батьки.

/Files/images/muzichniy_kervnik/SAM_9036.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 156

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.